Jön az Alterába 2015

droszler | 2015. július 03 11:50:28 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Idén újra - 2015. július 14-18 között - Körmenden lépnek fel a hazai könnyûzenei élet legnagyobb nevei.

Hatodik alkalommal kerül megrendezése a szervezõk által csak "az év legnagyobb kerti partija"-ként számon tartott Alterába Fesztivál. A Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb rendezvénye idén azonban az eddigieknél is különlegesebb lesz.

Alig egy hónapja Egerben, a Music Hungary Konferencián, az "Az év fesztiválja 2014" díjat megnyerõ fesztivál az eddigi legerõsebb fellépõlistával készül. S ha belegondolunk, hogy a zenészek szavazatai által lett a rendezvény a legjobb hazánkban, a közönség számára is garanciává válik, hogy kiváló szórakozásban lesz részük.

A két színpados rendezvény nagyszínpadán búcsúzik az idén 20 éves születésnapját ünneplõ Heaven Street Seven, itt ünnepli 15-dik születésnapját a 30Y, valamint a világot jelentõ deszkákra lép az új lemezes, kirobbanó formában levõ Supernem, továbbá olyan kiválóságok, mint az Anna and the barbies, a PASO, az Alvin és a Mókusok,hogy csak a leghíresebb neveket említsük.

A kis színpadon feltörekvõ tehetséges zenekarok és néptánccsoportok is színesítik a rendezvényt.

Az pedig csak hab a tortán, hogy a fesztiválra vonattal érkezõ közönség 50%-os kedvezménnyel jogosultak utazni a GySev járatain.

Bõvebb információ, jegyrendelés a http://www.alterbafesztival.hu oldalon és a http://www.facebook.com/alteraba oldalon!

Forrás: zene.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.