Fotópályázati felhívás

droszler | 2015. július 07 15:03:47 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !

„Retina”
- Fotós szemmel körmendi rendezvényeken - fotópályázati felhívás


A Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár fotópályázatot hirdet „Retina” - Fotós szemmel körmendi rendezvényeken címmel.

Olyan mûveket várunk, amelyek megjelenítik az elmúlt évek különbözõ típusú, elsõsorban szabadtéri rendezvényeinek sajátosságait, jellegzetességeit, hangulatát, emlékezetes pillanatait, fellépõket, közremûködõket és közönséget egyaránt. Célunk, hogy az elkészült képek minél jobban tükrözzék a rendezvények atmoszféráját. Várjuk a humoros, kacagtató pillanatokat megörökítõ fotókat, valamint a téma komolyabb megközelítéseit is.

A beérkezõ mûvek közül - elõzetes kiválasztást követõen - a legjobbakat a pályázati címmel azonos elnevezésû kiállításon mutatjuk be, amely a Körmendi Napok 2015. keretében augusztus 15-én 17 órakor nyílik a Városi Kiállítóteremben és szeptember 5-ig tekinthetõ meg.

A pályázott fotókból Körmendi Kulturális Központ elõválogatást rendez, a kiválasztottakról A3 méretû nagyításokat készíttet, ezért a pályázónként maximum 10 fotót JPEG formátumban, jó minõségû, nagyítható méretben kérjük 2015. július 31-ig a cultcent@t-online.hu e-mail címre küldeni.

Egyúttal kérjük feltüntetni az alábbi adatokat:
- Pályázó neve
- Pályázó elérhetõsége (telefon, e-mail)
- A fotó címe


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.