Holnap kezdődik az ország legnagyobb kerti partija

droszler | 2015. július 13 19:08:37 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !

Az utolsó simításokat végzik a körmendi Rába Szabadidõcentrumban, ahol kedd délután indul a 6. AlteRába Fesztivál.


Áll már mindkét színpad és a nagysátor, hétfõ estig pedig minden egyéb más is a helyére kerül Körmenden, ahol kedden indul „az ország legnagyobb kerti partija”. A 6. AlteRába Fesztiválon szombat estig majdnem 40 fellépõ - köztük számos jubiláló zenekar - látható a Rába Szabadidõcentrumban.

Az 5 napos, elõvételi tikettek szinte mind elkeltek, de az AlteRába helyszínén keddtõl lehet még bérletet és napijegyeket vásárolni a fesztiválra. Felnõtt kísérettel 12 éves korig ingyenes a belépés.
Folytatódik az évek óta tartó együttmûködés az osztrák Picture On Fesztivállal, ez pedig a bérletesek számára további kedvezményt jelent. Az AlteRába látogatói mindössze 25 euróért juthatnak el augusztusban a Picture On-ra. Ugyancsak meglepetés még a bérleteseknek: a fesztivál ideje alatt érdemes lesz a karszalaggal kisétálni a városba is, hiszen például a körmendi Klub Trummerikumban minden nap két fogásos napi menüt lehet fogyasztani „alterábaráti” áron.

A kemping elsõ 100 lakója az idén is wellness belépõt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdõb n használhat fel. A Bárkaház sátorhelyeit július 14-én, déli 12 órától lehet elfoglalni.

A ProArt szavazásán a tavalyi év fesztiválja címet elnyert AlteRába holnap, július 14-én veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidõcentrumban. A részletes program:
http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.