Felhívás a 2015. augusztus 19-ei körmendi csónakfelvonulásra

droszler | 2015. augusztus 05 10:42:41 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
FELHÍVÁS
a 2015. augusztus 19-ei körmendi csónakfelvonulásra

Körmend Város Önkormányzata és a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár idén is megrendezi az immár hagyománnyá vált augusztus 19-i csónakfelvonulást. Nemzeti ünnepünk alkalmából idén is városunk egyik ikonikus helyén, a Rába-parton gyûlünk össze több ezer honfitársunkkal közösen, hogy megemlékezzünk államalapító királyunkról, Szent Istvánról, valamint hogy megszegjük és körbekínáljuk a vízen érkezõ új kenyeret.
A hagyományokhoz méltó megvalósítás érdekében felhívással fordulunk városunk és vonzáskörzetének azon lakóihoz, közösségeihez, társaságaihoz, akik hajlandóak részvételükkel színesíteni a csónakfelvonulás jeles eseményét.
Mint már megszokhatták a felvonulás kulturális értéke mellett jelentõs reklámértékkel is bír, hiszen idén is felolvasásra kerülnek azok a legfontosabb, elõre leegyeztetett információk (csónak készítõje, szervezet, termék, szolgáltatás bemutatása, települési adatok, kulturális kapcsolódások), melyeket az indulók érdemesnek tartanak megosztani a több, mint tízezer érdeklõdõvel.
Reméljük, hogy az elõzõ évekhez hasonlóan idén is szép számmal csatlakoznak felhívásunkhoz, hogy közösen ünnepelve erõsítsük városunk tradícióit, közösségi életét és hogy együtt tegyük még látványosabbá ezt a jeles eseményt. Kérjük a jelentkezõket, a csónakok tervezését és kivitelezését olyan módon tegyék, hogy az a napnyugta utáni idõszakban is jól látható legyen a folyó mindkét partjáról, valamint a fények, fényfüzérek alkalmazása látványos kompozíciót alkosson!
A díszítéshez intézményünk 15.000,-Ft támogatással járul hozzá, amelyet számla ellenében áll módunkban kifizetni.

Részvételi szándékukat kérjük jelezzék a mellékelt „jelentkezési lap”-on és juttassák el a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és könyvtár címére (9900, Körmend, Berzsenyi u. 11.) 2015. augusztus 12-ig.


Jelentkezzenek Önök is a csónakfelvonulásra, ünnepeljünk és emlékezzünk közösen!
A jelentkezési lap letölthetõ a www.kormend.hu oldalról, vagy személyesen átvehetõ a Körmendi Kulturális Központ Berzsenyi u. 11. sz. alatti irodájában.

A jelentkezési lapot letöltheti itt DOC és PDF formátumban


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.