Tájékoztató az Úttörő utca átnevezése kapcsán

droszler | 2015. szeptember 30 18:41:42 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Tisztelt Lakosok, Érintettek!

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy Körmend város Önkormányzata Képviselõ-testülete, törvényi kötelezettségének eleget téve az Úttörõ utca nevét Szinetár Miklós utca névre változtatta át.

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a központi címnyilvántartás megújítás alatt áll. Az utca nevét csak akkor tudjuk hivatalosan átvezetni e nyilvántartásban, amikor az új típusú számítógépes program ezt lehetõvé teszi. Amíg ez nem történik meg, addig a régi utcanév a hivatalos és alkalmazandó.

Az érintetteket hivatalból fogjuk kiértesíteni arról, hogy mikor történt meg az utca nevének a központi címnyilvántartásban történõ átvezetése. Ezzel az értesítéssel együtt fogjuk tájékoztatni a lakosokat a közterület átnevezésébõl eredõ egyéb változásokról (gondolva itt különösen a személyi okmányok hivatalbóli cseréjére). Arra fogunk törekedni, hogy az utcanév változásból eredõ további ügyintézések a leggördülékenyebben zajlódjanak le, segítve ezzel a változással érintetteket. Körmend város Önkormányzata az utcanév változásból eredõ ügyintézések lebonyolításához segítséget fog adni, ahol pedig ezzel kapcsolatosan költség merül fel, azt átvállalja az Önkormányzat, a Képviselõ-testület döntése alapján.


Köszönjük az utca lakóinak azt, hogy megértéssel fogadták a változás szükségességét, és mi is megteszünk mindent azért, hogy a változás átvezetése a legrugalmasabban történjen.

Körmend, 2015. szeptember 29.

Dr. Stepics Anita
jegyzõ


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.