Reiki II. tanfolyam

droszler | 2015. október 02 18:31:45 | kultúra |
Október 10. szombat, Körmend
(a helyszínrõl a jelentkezõket külön tájékoztatom).
9.00 - 16.00. Reiki II. tanfolyam


Érdeklõdni és jelentkezni: Ulicska Tamás 20/951-0808, agabe7@gmail.com / Agabe Világa www.agabe.eoldal.hu /
A R.A.I. tanáraként a Dr. Mikao Usui által mintegy 150 évvel ezelõtt újra felfedezett gyógyító rendszert oktatom, amely az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti, ami érthetõ is, hiszen a Reiki igen egyszerûen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.
A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megõrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erõsödõ megterhelésekkel szemben mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sûrûbben elõforduló kemikáliák mellékhatásai. A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértõbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetû zavaroknál is. Itt kell megemlítenünk, hogy a Reiki kínálati piacán uralkodó széles és áttekinthetetlen sokszínûségben és az ezzel járó bizonytalanságban a R.A.I. a folytonosságával és világos képzési tematikájával szilárd vezetõhelyet ért el.
Reiki II.
A tanulók megismerkednek a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszám és az energiaszint. Lehetõvé válik a mentális eredetû problémák kezelése, illetve a távkezelés is.
Elõfeltétele: Reiki I.

Addig is szép napokat

Ulicska Tamás
Természetgyógyász,
Fülakupunktúrás addiktológus, Akupresszõr, Alternatív mozgás és masszázsterápia
Reiki Mester tanár, Arolo Tifár, aktív szellemgyógyászat, kristálygyógyászat
Pszichotronikus Szellemsebész Mester
Acu-Tape, Kinesio-Tape terápia
Frissítõ svédmasszázs, Kínai masszázs, Yumeiho jellegû masszázs,
moxaterápia, köpöly


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.