Hivatás-Szolgálat-Karrier

droszler | 2015. december 15 16:56:17 | körmendi hírek |
Nyílt kapukkal várták az érdeklődő fiatalokat a Körmendi Rendőrkapitányság és a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola munkatársai 2015. december 15-én.

A Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében az idei évben is elindította a toborzási tevékenységet. Ennek során törekszik arra, hogy a fiatalok minél szélesebb rétegéhez eljussanak azok az információk és értékek, amelyekre alapozva a későbbiekben a rendőri pályát választanák élethivatásuknak.

 A toborzási folyamat egyik Vas megyei állomásaként a Körmendi Rendőrkapitányság a Körmendi Rendészeti Szakközépiskolával közösen tartott nyílt napot és várta az érdeklődőket. A rendezvényt Hollósi Gábor r. ezredes úr, a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola vezetője és Szilvágyi Imre c. r. alezredes úr, a Körmendi Rendőrkapitányság hivatalvezetője nyitotta meg.
A látogatók amellett, hogy egy átfogó képet kaptak a felvételi követelményekről és a képzés rendszeréről, bepillantást nyerhettek az intézmények mindennapjaiba; találkozhattak, beszélgethettek munkatársainkkal. A szakközépiskola által rendelkezésre bocsátott helyszíneken pedig megismerkedhettek az egyes szakterületek – így a közlekedésrendészet, a közrendvédelem, a bűnügy és a határrendészet – feladataival, sőt lehetőségük volt egyes eszközök kipróbálására is.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területéhez tartozó rendőrkapitányságok mindegyike kinyitja kapuit az érdeklődők előtt és színes programmal látja vendégül a fiatalokat 2015 decemberében és 2016 januárjában.

Forrás: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.