Nyitott Akadémia

droszler | 2015. december 16 19:57:51 | kultúra |

Dr. C. Molnár Emma Szombathelyen!

A tartósan jól működő párkapcsolat titkai -
"Szövetség ez már, nem is szerelem"




2016. február 10. 19.00 - Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ

Jegyek már kaphatók online, a www.nyitottakademia.hu oldalon
és személyesen, a szombathelyi Alexandra Könyvesboltokban.


Kedves Barátunk!

Február 10-én egy ritkán látható-hallható, de annál nagyszerűbb előadóval érkezünk Szombathelyre! Dr. C. Molnár Emma a magyar pszichológia egyik legeredetibb egyénisége.
Okos, óriási tapasztalattal rendelkezõ, fergeteges humorú szakember, aki sokszor kissé provokatív stílusának köszönhetően is mélyen megérinti hallgatóságát.

Mivel tudjuk, hogy a rendezvényen való részvételt sokan karácsonyi ajándéknak szánják, a jegyértékesítés már megkezdődött - online, a www.nyitottakademia.hu oldalon és személyesen, a szombathelyi Alexandra Könyvesboltokban is!

Az azonos témájú előadást Budapesten és Székesfehérváron is vastapssal köszönte meg a közönség - jó szívvel ajánljuk!

A legmélyebb szerelmen, a legőszintébb cinkosságon alapuló kapcsolatért is folyamatosan tenni, dolgozni kell, ha nem akarjuk egyszer csak azon kapni magunkat, hogy valami megváltozott, elromlott, kiüresedett. De hogyan lehet egy kapcsolaton "dolgozni"? Melyek azok a területek, amelyekre figyelnünk kell, és mit tehetünk, ha baj van?

Mik azok a korai figyelmeztető jelek, amelyek távolodásra, elsodródásra utalnak, és milyen eszközökkel lehet aktívan tenni azért, hogy nehézségek idején is meg tudjuk őrizni az összetartozásunkat? Mitől lesz egy kapcsolat valódi szövetség, ami több és lényegesen tartósabb mint a szerelem?

A helyszínen - sok más, pszichológiai tárgyú könyv mellett - kedvezményes áron vásárolhatod meg Dr. C. Molnár Emma könyveit is, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál.


Szeretettel várunk!
A szervezők



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.