Hiteles gyógyszertárkereső

droszler | 2016. február 09 10:47:04 | közérdekü |
Könnyen kereshető, felhasználóbarát, hiteles gyógyszertárkeresőt fejlesztett az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI), mely február 8-tól érhető el a gyógyszerügyi hatóság honlapján.

A fejlesztésnek köszönhetően például a gyógyszertárak és a gyógyszerforgalmazásra jogosult üzletek kereshetők név, típus (közforgalmú, intézeti, internetes, gyógyszertáron kívüli gyógyszerforgalmazók, stb.), település, és kulcsszó szerint. Az információk köre bővül, a patikák nyitvatartási idejét folyamatosan rögzítik a tisztigyógyszerészek.

A könnyen kereshető adatbázis fontos információkat szolgáltat a lakosság számára. Könnyen megtudható, hogy a szokásos nyitvatartási időn túl mely gyógyszertárat érik el közelükben: az adott települést és dátumot kiválasztva listázódnak az ügyeletes, készenléti patikák adatai. A találati listákból egy gombnyomással táblázat is készíthető, így akár egyszerre is megtekinthető minden fontos részlet.

Az engedélyezett gyógyszerforgalmazók valamennyi publikus adatát tartalmazó gyógyszertárkereső adatbázis a www.ogyei.gov.hu/gyogyszertarkereso oldalon érhető el. 

medicalonline.hu



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.