Meghívó lakossági fórumra

droszler | 2016. május 18 13:26:28 | körmendi hírek |

Meghívó lakossági fórumra

 Mint már tegnap jeleztem, egy olyan fórumon, ahol szakmai jellegű kérdésekről kellene egyeztetni, viszont a szakma képviselőit nem hívták meg, nem látom értelmét részt venni. 

Legautentikusabb válaszokat a Bevándorlási Hivatal, a Rendőrség, a Városi Polgárőrség illetékesei tudnak adni. Őket a szervezők nem hívták meg. 

Meggyőződésem, hogy erről a helyzetről nem a listás országgyűlési képviselő, vagy az ellenzéki pártok képviselői, de nem is a történelmi egyházak tagjai tudnak tájékoztatást adni a körmendieknek.

 Éppen ezért, mint a város polgármestere kezdeményeztem egy olyan fórumot, ahol az ideiglenes befogadó állomás működésével, az itt tartózkodó  migránsok helyzetével kapcsolatban juthatnak információhoz a körmendiek.

 Ennek időpontja: 2016. május 20. péntek 15 óra.

 Helyszín: Körmendi Közös Önkormányzati Hivatal nagyterme

 Ahogy eddig, ezután is folyamatosan tájékoztatom a lakosságot a város életéről. Pontos, hiteles, valódi válaszokat kaphat mindenki a kérdéseire, esetleges félelmeire.

 Várunk mindenkit, aki nem politikai haszonszerzésre törekszik, és valódi, első kézből származó információkhoz akar jutni!

Bebes István
Körmend Város Polgármestere



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.