Hírek röviden

droszler | 2016. június 03 11:14:04 | körmendi hírek |

Véglegesítenék a körmendi rendőrkapitány státuszát

Támogatja a körmendi önkormányzat dr. Koncz Gabriella, megbízott rendőrfőkapitány kinevezését. Őt a kapitányságvezetői feladatok ellátásával, egy évvel ezelőtt bízta meg Dr. Tiborcz János, megyei főkapitány miután a korábbi kapitány vezetői kinevezését indoklás nélkül visszavonta. Most véglegesíteni szeretné a megbízott vezető státuszát. Ehhez azonban szükséges volt a körmendi városvezetés véleményére is. A képviselő-testület támogatta a döntést. Egyúttal felkérte dr. Koncz Gabriellát, hogy a város által jelzett bűnmegelőzési és bűnelkövetés felderítési - kérdésekben továbbra is álljon rendelkezésükre és biztosítsa a rendőrségi szakértelmet- mondta el rádiónknak Bebes István, Körmend polgármestere.

Megkezdődött a jelentkezés a körmendi crossfit versenyre

Július 9-én új névvel és új helyszínen jelentkezik a körmendi crossfit verseny. A programot ugyanis a piactér helyett a tervek szerint a hamarosan újranyíló fürdő területén rendezik meg. A tavalyi évhez hasonlóan a női és férfi versenyzők most is 2 kategóriában mérettethetik meg magukat és a verseny zárásaként a sokakat megmozgató csapatverseny is helyet kap a programban. A körmendi önkormányzat által is támogatott Impulzus Cross Challenge-re nevezni június 1-jétől július 3-áig lehet.

Csaknem 200 pedagógust köszöntenek Nádasdon

Június 3-án pénteken délután 5 órakor a Nádasdi Széchenyi István Általános Iskolában ünnepli az idei pedagógusnapot a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Körmendi Tankerülete- mondta el rádiónknak Farkas Tiborné, a tankerület vezetője. A pedagógusnap alkalmából a járáshoz tartozó összes iskola dolgozóját várják az ünnepségre. A rendezvényen többek között elismeréseket adnak át azoknak a pedagógusoknak, akikre az intézményvezetők javaslatot tettek.

forrás: rádiókörmend.hu



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.