Cirkuszjegyet kapnak a kitűnő diákok

droszler | 2016. június 16 11:16:55 | körmendi hírek |

Cirkuszjeggyel jutalmazzák az iskolák a kitűnő körmendi és térségbeli tanulókat. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ a Fővárosi Nagycirkusz támogatásának köszönhetően idén országossá szélesítette korábbi programját.

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ a Fővárosi Nagycirkusz támogatásának köszönhetően ajándék cirkuszjegyet oszt ki a kitűnő tanulóknak a tanév végén. Korábban csak a fővárosi diákok részesülhettek a lehetőségben, viszont a kezdeményezést idén az ország összes, állami fenntartású általános iskolájára kiterjesztette a fenntartó és a felajánló.
Az együttműködésnek köszönhetően a napokban több mint 112000 jegy talál gazdára az ország csaknem 2000 általános iskolájában.
Farkas Tiborné, a KLIK Körmendi Tankerületének vezetője a Helyi Híradóknak elmondta: a hozzájuk tartozó általános iskolák összesen 139 cirkuszjegyet kaptak az intézményi igények figyelembevételével. Ez alapján a Körmendi Kölcsey Utcai Általános Iskola és a Nádasdi Széchenyi István Általános Iskola 25-25, az Őriszentpéteri Általános Iskola, az Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola és a Körmendi Somogyi Béla Általános Iskola 20-20, a Csaba József Általános Iskola 12, az Egyházasrádóci Kossuth Lajos Általános Iskola 12, a Pankaszi Általános Iskola kitűnő tanulói között pedig 6 cirkuszjegyet osztanak ki.



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.