Adidas Streetball Körmend

droszler | 2016. augusztus 01 19:17:53 | körmendi hírek |

2016. augusztus 13-án (szombaton) Körmenden kerül megrendezésre az OTP Junior adidas Streetball Challenge körmendi állomása, mely a legnagyobb szabadtéri kosárlabda rendezvény Nyugat-Magyarországon.
A Streetball immár öt éve a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének kiemelt eseménysorozata, mely elsősorban az utánpótlás nevelést és tömegesítést támogatja a sportág feltörekvő 3X3 szakágában, ami hamarosan a nyári olimpiákon is bemutatkozik majd.
E célkitűzést erősíti az is, hogy az U11-es Kenguru korosztály számára a nevezés INGYENES!
A kengurukon kívül további 15 kategóriában hirdetjük meg a versenyt, akik számára a nevezési díj 10.000 Ft / csapat. Azonban, amennyiben a csapatok központilag (minimum 5 csapat esetén), egy klubon keresztül adják le a nevezésüket, 20% kedvezményt biztosítunk az egyesület számára a nevezési díjból, így 8.000 Ft-ért tudja nevezni csapatait a Streetballra.
A Streetball kiválóan alkalmas lehet az alapozás felvezetéseként egy csapatépítő programként funkcionálni, és a mérkőzések mellett különböző dobóversenyeken is megmérettethetik magukat a játékosok, értékes nyereményekért.
4 fős csapatok nevezését várjuk augusztus 11. (csütörtök) éjfélig. A nevezések leadhatók e-mailben a mellékelt nevezési lapok kitöltésével és visszaküldésével, illetve online a www.streetballnet.hu weboldalon a ’Nevezés’ fülre kattintva, vagy személyesen Körmenden az adidas márkaboltban (9900 Körmend, Rákóczi utca 36.) és Budapesten a központi Streetball Irodában (1134 Budapest, Dózsa György út 53).
További részletekért látogassanak el www.streetballnet.hu weboldalra.



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.