Városi Televízió műsorajánló: Körmendi Szemmel

droszler | 2016. augusztus 25 10:44:52 | körmendi hírek |

Műsorajánló, 09. Körmendi Szemmel
2016. augusztus 29. 18:30

Illés Lajos Emlékkoncert

  Az idén is remek programsorozatot állítottak össze a szervezők a Körmendi Napok idejére. Keddtől vasárnapig annyiféle lehetőséget kínáltak, hogy bárki kellemesen, tartalmasan tölthesse a város ünnepnapjait.

Az programok közül az egyik legnagyobb érdeklődés az Illés Lajos dalait felsorakoztató emlékkoncertet kísérte. Nagyon sokan gyűltünk össze a főtéren, augusztus 18-án, csütörtökön este, amikor a csíkszeredai ROLE zenekar kíséretében ismert és fiatal, tehetséges énekesek hangján idézték meg az ismert, vagy éppen ritkábban játszott, de ma is remekül ható dallamokat. A koncerten közreműködött Varga Miklós, Homonyik Sándor, Kalapács József, Péterffy Lili, Kállai - Kiss Zsófi, Samu Kriszta Mazsi, Schwartz Dávid, Szabó Előd, Sántha Zsuzsa és Bodor Emese.

Ennek a koncertnek a felvételével indítjuk nyári szünet utáni programsorozatunkat, amit szeptember ötödikén esemény összefoglalóval, az Ez történttel folytatunk. Terveink szerint 12-én pedig az idei Körmendi Napok többi eseményéből adunk bőséges összefoglalót. Tartsanak velünk a nyárutó, aztán majd az év többi hétfőjén is!



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.