KASzT: Egy este Csehovval

droszler | 2016. szeptember 12 23:02:19 | körmendi hírek |


Szeptember 24-én, 19 órakor INGYENESEN tekintheti meg közönségünk az előadást a Körmendi Kulturális Központban a Berzsenyi út. 11. szám alatt

Mindenkit sok szeretettel várunk! :)


A Körmendi Kastélyszínház Társulatot 1995 novemberében alapították a helyi színházkedvelő emberek, s a csapat azóta is aktívan tevékenykedik országszerte. A társulatban szinte minden korosztály fellelhető, az idősebbektől az egészen fiatal gyermekekig. A K.A.SZ.T fennállásának húszéves évfordulóján mutatták be a Balázs László által rendezett Csehov: Komédiák című három egyfelvonásosból álló darabját (Leánykérés, A dohányzás ártalmasságairól, Medve), mely többek között arany minősítést ért el az Aranydeszka fesztiválon. Az előadást az abszolút humoros, helyzetkomikumokkal tarkított színészi játékok teszik teljessé, meghagyva a klasszikus csehovi vonásokat. 

2016. júniusában részt vettünk a KASZT-on (Komlói Amatőr Színjátszó Fesztivál), ahol a zsűri döntése alapján október 1-én a Soproni Petőfi Színházban, tavasszal pedig a Nemzeti Színházban léphetünk fel. :)

Forrás: KASzT


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.