Tisztelt Körmendi Választópolgárok!

droszler | 2016. október 03 19:40:57 | körmendi hírek |

Tisztelt Körmendi Választópolgárok!

Engedjék meg, hogy ezúton mondjak köszönetet Önöknek, amiért ilyen nagy számban vettek részt az október 2-i, kvótaellenes referendumon. Egy népszavazás mindig a demokrácia ünnepe, hiszen ilyenkor közvetlenül dönthetünk a hazánk jövőjéről, és a saját, valamint a gyermekeink sorsáról. A kiemelkedően magas részvételi arány pedig azt bizonyítja, hogy a körmendiek nem közönyösek a városuk és Magyarország sorsa iránt.

Polgármesterként büszkeséggel tölt, amiért ilyen sokan járultak az urnák elé, és küldtek egyértelmű üzenetet az Európai Unió vezetőinek: Körmend nem kér a kötelező betelepítési kvóta intézményéből! Nemet mondtunk tehát egy olyan értelmetlen szabályozásra, amely nem jelent valós megoldást a migrációs problémára. Egyúttal viszont igent is mondtunk. Igent mondtunk a kultúránk megmaradására, Magyarország keresztény gyökereire, valamint a gyermekeink és unokáink élhető jövőjére. Biztos vagyok benne, hogy az országosan leadott 3,2 millió „nem” szavazattal a háta mögött a magyar kormány képes lesz megvívni az előtte álló harcokat.

Köszönet ezért mindenkinek, aki fontosnak érezte, hogy éljen a demokratikus jogaival, és Magyarország megmaradása mellett tette le a voksát!


Körmend, 2016.10.03.

Bebes István
Körmend Város Polgármestere



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.