MTE Sportkarácsony 2016-ban is!

droszler | 2016. december 20 21:20:22 | kosárlabda |
Ahogy korábban már jeleztük, klubunk az idén is megrendezi az elmúlt évben jól sikerült sportkarácsonyt az esztendő utolsó mérkőzéséhez kötődően.

A december 21-én esedékes FIBA Europe Cup találkozó közben és azt követően is számíthatnak szurkolóink meglepetésekre, szórakoztató programokra.

Technikai okok miatt a Soulwave együttes fellépése ugyan elmarad, de így is gazdag programot kínálunk szurkolóinknak, a zenekar pedig a jövő év elején kárpótolja majd a kosárlabdát és a zenét szerető embereket.
A holtidőket a Szombathelyi Kötélugró Klub versenyzőinek produkciói teszik gazdagabbá.
Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzés vége után se menjenek el a csarnokból és a rendezvény sátrat is csak később célozzák meg, mert ekkor is meglepetéssel szolgálunk. 
A találkozót követően pedig újra sátras bulira várjuk szurkolóinkat, ahol mindenki, aki a találkozón jelen volt, vendégünk lesz virslire és forralt borra vagy teára. 
A színpadon velünk lesz Ed Philips, aki az egyik legautentikusabb Elvis Show-t mutatja be nem csak Magyarországon, de Európában is. 
Azt követően pedig a tavalyihoz hasonlóan Némethék gondoskodnak a zenei kínálatról, a remélhetőleg jó hangulatról.
Köszöntsük együtt az év legszebb ünnepét és búcsúztassuk közösen a 2016-os évet a kosárlabda, a barátság, a jókedv jegyében!


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.