Szerda Esti Akusztik

droszler | 2017. január 16 19:17:39 | kultúra |

SZERDA ESTI AKUSZTIK – CZUTORCHESTRA

2017. január 18. szerda 20.00

AGORA – Művelődési és Sportház aula

 

Czutorchestra nevű formációt Czutor Anett és Czutor Zoltán alapította 2007 végén. A zenekar elsősorban trió felállásban játszott, alaphelyzetben mindig a Belmondo billentyűsével egészül ki, ma már egy basszusgitáros és egy zongorista is a csapat része.
A Czutorchestra, más néven Czutor Akusztik célja az, hogy - a más formációinkban inkább saját dalokat bemutató zenészek - ebben a zenekarban egy közismert művekből álló, könnyedebb hangvételű, kávéházi, interaktív előadást hozzon létre a közönség és önmagunk szórakoztatására.
A Czutorchestra műsorában sok ismert szám (Frank Sinatra, Beatles, RHCP, Nyers, Faith No More, régi magyar slágerek, nóták, etc.) szerepel egy zongora, egy gitár, énekek (és újabban basszusgitár és beatbox/szájdob) hangszerelésben. A produkció elválaszthatatlan eleme a dalok közötti - illetve alatti-, a nézőkkel folytatott spontán, interaktív kommunikáció.

A zeneileg és kommunikációilag is rendkívül szórakoztató és tartalmas formáció január 18.-án szerda este 8 órától várja a nagyérdeműt a Cseh Tamás Program által támogatott Szerda Esti Akusztik sorozat keretében.

 

A zenekar tagjai:
Czutor Anett - ének
Czutor Zoltán – ének, akusztikus gitár
Kovács Adrián – zongora
Paczári Viktor – basszugitár
Shackle (Nyikonyuk Máté) – Beatbox /szájdob/



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.