Húsvéti nyitvatartás és ügyeleti rend a patikákban

droszler | 2017. április 12 21:20:22 | közérdekü |
Április 14-én pénteken, április 16-án vasárnap és 17-én hétfőn az ünnepnapnak megfelelő ügyeleti, illetve készenléti szolgálatot látnak el a gyógyszertárak. Április 15-én szombaton a szombati munkarendjük szerint tartanak nyitva a patikák, zárás után pedig ügyeleti vagy készenléti szolgálat érhető el.

A gyógyszertárak betegforgalmi bejáratánál jól látható helyen és jól olvasható módon jelezni kell a nyitvatartási rendet, elérhetőséget,valamint a legközelebbi folyamatosan nyitva tartó, vagy készenléti, ügyeleti szolgálatot teljesítő közforgalmú gyógyszertár nevét, címét, telefonszámát, valamint az ügyelet, illetve a készenlét kezdő és befejező időpontját. Emellett fel kell tüntetni a legközelebbi felnőtt és gyermekorvosi ügyelet címét, telefonszámát is.

A
z ünnepek alatt az esetleg szükséges gyógyszerbeszerzés lehetőségét illetően egy közeli gyógyszertár tájékoztató tábláján, vagy az OGYÉI honlapján tájékozódhatnak.

Körmenden az Elixír Patika lesz az ügyeletes

Zavartalan lesz a gyógyszerellátás a Húsvéti ünnep idején is Körmenden. Sürgős esetben az Elixír Patikában lehet gyógyszert kiváltani. A háziorvosi ügyelet pedig a 94-es körzet, 311-100-as telefonszámon elérhető.  Az ügyeleti idő hétvégén és ünnepnapokon folyamatos így bármikor fordulhatnak segítségért baj esetén a központi háziorvosi ügyelethez. Az Paracelsus Gyógyszertár április 18-án kedden veszi át az ügyeleti stafétát.
Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.