Városi Televízió műsorajánló: Vasi Kaleidoszkóp

droszler | 2017. április 23 08:51:30 | közérdekü |

Vasi Kaleidoszkóp 17/8

Hargita megyei elnök vasi látogatása
Március elején testvérmegyei szerződést írt alá az erdélyi Hargita Megye Tanácsa és a Vas Megyei Önkormányzat elnöke. A napokban Vas megyében járt Borboly Csaba hargitai elnök, akit az együttműködés lehetőségeiről kérdeztünk.

Télűző program Felsőszölnökön
Ágyúszó űzteelidénisateletFelőszölnökön.AzEzüst-hegyezenazéjszakánszinteteljesenmegteltemberekkel,többszázanvesznekrésztmárévekótaezenatöbbévtizedesmúlttalrendelkező programon.

Locsolkodás Bükön
Húsvét hétfőn Bükön is locsolással kezdődött a nap. De nem kölnis és parfümös üvegek kerültek a kezekbe, hanem vízzel teli vödrök. Az elmúlt évekhez hasonlóan hagyományos locsolást tartottak Bükön

Megszólalt a Sárvár Rádió
A városra hangolódott a Sárvár Rádió! Április 5-étől újra szól a 96.5! A rádió működtetője a Sárvári Média Nonprofit Kft., amely így már a város médiacentrumaként működik.

Vasivíz
Ritka, hogy valaki 35 évig, vagy még tovább végezze kiválóan a dolgát egyetlen cég kötelékében. De van ilyen, és akad vállalat, ahol meg is becsülik az ilyen dolgozót. Az pedig már csak ráadás, hogy ezzel egy időben országos díjat kapjon az illető.

Kiállítás Sárváron
Kiállítással és emléktábla avatással emlékezett a város egy száz éve Sárváron élt művészházaspárra. Fábián Gyula és felesége Biczó Ilona az 1900-as évek elején közel egy évtizedig élt a városban, innét indult későbbi sikeres pályafutásuk.

Haladás stadion
A terveknek megfelelő ütemben folynak a munkálatok a Haladás VSE Rohonci úti sporttelepén. Amennyiben semmilyen rendkívüli esemény nem jön közbe, úgy a sportkomplexum és a stadion átadására szeptember közepén sor kerülhet.



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.