Városi Televízió műsorajánló: Körmendi Szemmel

droszler | 2017. április 23 10:32:18 | körmendi hírek |

Műsorajánló
07. Körmendi Szemmel 2017. 04. 24.
Arany János Versmondó Verseny

Ahogy korábban esemény összefoglalónkban már beszámoltunk róla, az idén az Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékévhez kapcsolódva hirdette meg hagyományos, a Költészet Napjára időzített versmondó versenyét a Faludi Ferenc Könyvtár. 

A társszervezők között ezúttal is ott volt a Csaba József Honismereti Egyesület és a Körmendi Gimnáziumi Öregdiákok Egyesülete, valamint a Vas Megyei Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer.
A város és a térség általános iskoláiból harminc, a középiskolákból tíz diák jelezte részvételét, felnőtt kategóriában pedig három induló volt. A legfiatalabbak között Honfi Áron lett a harmadik. Második helyen Horváth Petra zárt, míg a legjobbnak Kocsis Lucát ítélte a zsűri. A középiskolásoknál Csempesz Valentin lett a harmadik, Jakab Anasztázia a második helyen zárt, a győztes pedig Szenkovits Buda lett. A felnőtteknél holtversenyben második helyen zárt a Kölcsey Ferenc Gimnázium két tanára, Takács Marietta és Klement András. A győztesnek Németh Zsoltot, televíziónk főszerkesztőjét ítélte a zsűri.

Akkor ígértük, hogy egy későbbi magazinunkban részletesen beszámolunk a versenyről. Nos, eljött ez a műsor, amelyben láthatják a három kategóriában a legjobbnak ítélt három-három verset, összesen tehát kilencet. Jó szórakozást kívánunk hozzá!



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.