Lekapcsolják a SIM kártyáját? Itt a megoldás

droszler | 2017. június 29 09:37:53 | közérdekü |
Rohamosan közeleg az adategyeztetés határideje: szombaton a mobiltársaságok habozás nélkül lekapcsolják a nem azonosított SIM kártyákat. De van visszaút.

A Vodafone a jogszabály előírásai miatt július 1-jén lekapcsolja a június 30-ig nem egyeztetett prepaid SIM kártyákat. Azokról a továbbiakban kizárólag a 1270-es telefonszám hívható. Az ügyfelek a törölt szerződéseik helyett az adategyeztetést követően, telefonszámuk, SIM kártyájuk és egyenlegük megtartásával díjmentesen új szerződést köthetnek a fenti, ingyen hívható ügyfélszolgálati telefonszámon, vagy személyesen a társaság üzleteiben.

A Telenor már korábban jelezte, hogy a június 30-i határidőig fennmaradó idő nem elég a törvényben előírt adminisztrációra, ezért a szolgáltató biztosítja ügyfelei számára, hogy új szerződéssel 60 napon belül a lekapcsolást követően is visszakapják a korábbi hívószámukat és egyenlegüket. Hatvan napon túl az egyenleg már nem állítható vissza, de 2018. február 28-ig a hívószámot még vissza tudja adni a Telenor.

A Magyar Telekom Domino ügyfelei a június 30. után kötött előfizetői szerződésükhöz visszakaphatják korábbi hívószámukat és fennmaradt egyenlegüket, abban az esetben is, ha elmulasztják az adategyeztetést – írta a szolgáltató, amely a részletek közlését erre a hétre ígérte.


Forrás: vg.huLakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.