Gáláznak a Kölcsey Gimisek

droszler | 2017. augusztus 15 10:14:47 | körmendi hírek |

Színes műsorral, számos fellépővel és látványos produkciókkal készül a Körmendi Kölcsey Ferenc Gimnázium a jubileumi gálára.

Az intézmény névadásának 70. évfordulója alkalmából gálaműsort szervez az iskola. Jelenlegi, illetve volt tanárok és diákok egyaránt porondra lépnek a jeles ünnepségen. Énekes, táncos produkciók mellett a Körmendi Kastélyszínház Társulat rövid előadása is szerepel a programban. Egy-két műsorszám erejéig előtérbe kerül a sport, hiszen a város és a gimnázium életének egyaránt fontos alkotóeleme. Szavalatokra, osztályprodukciókra, és a diákönkormányzat tagjainak előadására is sor kerül az est folyamán. A fellépők régi és jelenlegi gimis pillanatokat varázsolnak a színpadra, hogy milyen is az iskola most, s volt az egykoron. A műsorszámok között szerepel a gimnázium fennállásának 70. születésnapjára készült Lip-dub videó vetítése, melyet az elmúlt tanévben forgatott le a kölcseys sereg.

A jubileumi gálaműsort 2017. szeptember 15-én 17 órakor, a Batthyány Örökségközpont színháztermében rendezik meg. A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt az ünnepélyes estére! A belépőjegy ára 700,-/fő.

Kölcsey DÖK




Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.