Regisztráció október 2-ig

droszler | 2017. szeptember 29 09:17:18 | gazdaság |

Regisztráció október 2-ig

Már csak néhány napjuk maradt azoknak a civil szervezeteknek, amelyek korábban nem regisztráltak a NAV-nál és 2018-ban szeretnének 1 százalékos felajánlásokat fogadni. 2017. október 2-ig a 17EGYREG adatlapon regisztrálhatnak. A határidő után pótlásra nincs lehetőség.

A NAV honlapjáról letölthető a 17EGYREG adatlap, melyet idén október 2-ig kell elektronikusan benyújtania a NAV-hoz annak a civil szervezetnek, amely korábban még nem regisztrált és jövőre szeretne 1 százalékos felajánlásokat fogadni. Az adatlaphoz mellékelni kell a szükséges nyilatkozatokat, okiratokat, igazolást. A határidő jogvesztő, tehát az az új szervezet, amely idén nem regisztrál, az jövőre nem részesülhet a felajánlásokból. A regisztráció visszavonásig érvényes.

Az előzetes regisztráció a kedvezményezetté válás feltétele. A szervezet a regisztráció éve utáni évben válhat kedvezményezetté, azaz 2018-ban már részesülhet 1 százalékos felajánlásokban.

A 17EGYREG adatlap alkalmas arra is, hogy a már regisztrált civil szervezet 2018. augusztus 31-ig bejelentse a NAV-hoz a kiutaláshoz szükséges adatainak (a szervezet neve, székhelye, belföldi pénzforgalmi számlaszáma) változását is.

Az érvényesen regisztrált civil szervezetek listája a NAV internetes honlapján a http://nav.gov.hu/nav/szja1_1 link alatt olvasható.

Bővebb információ a NAV honlapján (www.nav.gov.hu) a 26-os számú információs füzetben található.




Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.