Kick-box Mikulás Kupa

droszler | 2017. december 10 16:17:23 | sport |
2017.12.09-én ismét esztergomi egyesület rendezte a kick-box Mikulás Kupát.

Huszonkettő egyesületből 151 versenyző adott le 241 nevezést. Három szabályrendszerben point-fighting, light-contact és kick-lightban versenyeztek a sportolók.

A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend 3 fővel képviselte az egyesület és a város színeit.
Nagy Dávid cadet2 -47kg két szabályrendszerben is megmérettette magát.

Először light-contact szabályrendszerben küzdött, első ellenfele Madarász Ábel szombathelyi versenyző. Dávid lassan melegedett bele a játékba, de a második menetben átvette a vezetést és már nem is engedte,hogy vissza forduljon az eredmény állása.
A döntőben egy nagyon ügyes esztergomi Barát Albert Károly várta, aki mint korábbi mérkőzésein még esélyt sem adva ellenfeleinek magabiztosan nyert. Dávidnak sikerült megnehezíteni ellenfele dolgát, de a mérkőzés végén az esztergomi harcos kezét emelték magasba, és Dávid a dobogó második fokára állhatott fel.

Kick-light szabályrendszerben a gépi sorsolás már úgy alakította a küzdelmeket,hogy a döntőbe jutásért mérkőzött meg a körmendi és az esztergomi versenyző. Ez a küzdelem is az ellenfél győzelmét hozta. Dávid végül is nem szomorkodhatott ebben a szabályrendszerben sem hisz egy bronzéremmel gyarapíthatta érem gyűjteményét.
Hegedűs Marcell -74kg felnőtt kick-light szabályrendszerben harcolt és egy szépen csillogó ezüst éremig jutott.
Pallósi Balázs -79kg junior kick-light szabályrendszerben lépett tatamira, egészségi állapota nem volt a legjobb, de a szíve hozta. Igaz a fényesebb érem most elmaradt, de így is büszke lehet magára. A döntőbe jutásért az a Szabó-Tóth Dávid, ZMKBA versenyzője várta akit már két alkalommal is maga mögé tudott utasítani. Sajnos a betegségéből fakadóan a legyengült fizikuma miatt az ellenfél kezét emelték fel a mérkőzés végén.
Balázs ezen a versenyen a dobogó harmadik fokára állhatott.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.