Három tűzeset csütörtökön

droszler | 2017. december 15 11:02:03 | Környezeti hírek Körmendieknek |
A szombathelyi hivatásos és a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói oltották el a lángokat a tűz által érintett helyszíneken.

Kerti hulladékot égettek egy családi ház kiskertjében a Parkerdőben, a Boróka utcában csütörtökön délelőtt. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység megállapította, hogy az égetés az önkormányzati rendeletben meghatározott égetési időn kívül történt. A tüzet felszólításra a tulajdonos eloltotta.

Személyautó motortere füstölt Szombathelyen, a Bálványkő utcai parkolóban csütörtökön délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység az autó motorterét felnyitotta, majd hőkamera segítségével átvizsgálta. A tűzoltók tűzre, füstre utaló jelet nem találtak. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Szomszédos Zala megyei településre riasztották a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltóit csütörtökön este. Kerkáskápolna településen, a Fő tér egyik családi házának szobájában égtek a berendezési tárgyak és a mennyezet. Egy ember megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. A tűzhöz a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói mellett a lenti hivatásos és a bajánsenyei önkéntes tűzoltókat riasztották. A tűzoltók több vízsugárral fékezték meg a lángokat, közben egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

Fotó:. Illusztráció

VAS MKVILakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.