Közlekedési balesetek, ittas vezetők

droszler | 2017. december 23 08:32:20 | bünügy |

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül öt, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Letért az útról és árokba hajtott személygépkocsijával Nemeskeresztúron egy jánosházai lakos. A férfi a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Egy szombathelyi, egy uraiújfaui és egy román járművezető is fennakadt az ellenőrzésen. Munkatársaink Ikerváron, Nicken, illetve Celldömölkön állították meg a sofőröket. Az intézkedések során alkalmazott alkoholszonda mindhárom esetben pozitív értéket mutatott. A román férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, ezért vele szemben szabálysértési eljárás is indult. Azonban a nicki és az uriújfalui férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették munkatársaink. Velük szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított az illetékes rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.