Lezárt ügyek

droszler | 2018. január 24 09:40:20 | bünügy |

Mindkét ügyben bíróság elé állítást javasol a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. december 16-án, Szentgotthárdon, amikor egy helyi nő autójával egy előtte forgalmi okok miatt megálló másik gépjármű hátuljának ütközött. A balesetben egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az intézkedés során a nővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért munkatársaink előállították, vezetői engedélyét pedig elvették.

Ugyancsak Szentgotthárdon intézkedtek a rendőrök azzal a helyi férfivel szemben is, akinek az esetében szintén pozitív értéket mutatott az alkoholszonda 2018. január 13-án. Az 58 éves sofőrrel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárás indult.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást mindkét ügy vonatkozásában befejezte és a keletkezett iratokat a Körmendi Járási Ügyészségre bíróság elé állítási javaslattal megküldte.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság




Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.