Közlekedési baleset

droszler | 2018. február 15 10:56:06 | bünügy |
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kettő, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy az útviszonyoknak megfelelően, fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Egy szőcei lakos 2018. február 14-én személygépkocsival közlekedett a 7413-as számú úton, amikor a 86-os számú főútra történő kanyarodása során érintőlegesen nekiütközött egy Zalalövő felől Körmend irányába közlekedő tehergépkocsinak. Az ütközést követően a személygépjármű az árokba csapódott és felborult, sofőrje pedig az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.