Rendőrségi hírek

droszler | 2018. február 28 10:24:20 | bünügy |

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kettő, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Egy 26 éves hottói lakos 2018. február 27-én személygépkocsival közlekedett Körmend felől Szombathely irányába, amikor haladása során a 86-os számú főút 60-as kilométerszelvényében elveszítette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árokba hajtott. Az elsődleges orvosi vélemény szerint az autót vezető nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a megváltozott időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott óvatossággal közlekedjenek! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, munkatársaink 2018. február 27-én 16 óra 12 perckor Vép külterületén elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a négy illegális migránst, akik – a rendelkezésre álló információk szerint – egy szerb felségjelzésű kamion rakterében megbújva jutottak be Magyarország területére. A férfiak meghallgatásuk során afgán állampolgároknak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem pedig magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.



Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.