Rendőrségi hírek

droszler | 2018. március 02 10:21:32 | bünügy |

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül három, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy személygépkocsival közlekedő szombathelyi férfi sodort el egy, a 87-es számú főútvonalon, Rum külterületén gyalogosan haladó férfit. A baleset következtében a gyalogos az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült. A Szombathelyi Rendőrkapitányságon vizsgálják a baleset körülményeit.

Rábapatyon állítottak meg munkatársaink egy személygépkocsival közlekedő sárvári férfit. A sofőrrel szemben felmerült a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé és az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Az intézkedés során kiderült az is, hogy a férfi a vezetői engedélyét nem tartotta magánál, ezért a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást is indított.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.