Jövőre Fonográf-koncert!

droszler | 2003. november 16 10:56:57 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Nem csalás, nem ámítás: minden hír szerint készülőben van az oly régen várt Fonográf-koncert! Az esemény kitűzött időpontja 2004. június 4., a helyszín a budapesti Kisstadion.

Új dalok, új lemez egyelőre nincs kilátásban, viszont az alkalomra a Fonográf sorlemezeinek új kiadását tervezi a zenekar. A koncert egyszeri és megismételhetetlen lesz, és a hírt Szörényi Szabolcs hatvanadik születésnapján hozták nyilvánosságra.
A Fonográf 1973-ban alakult, majd csaknem egy évtizedes sikeres működés után, 1984-ben búcsúkoncertet tartott. A zenekar tagjai voltak: Bródy János (szövegíró, gitáros), Szörényi Levente (ének, gitár), Móricz Mihály (gitár), Szörényi Szabolcs (basszusgitár), Tolcsvay László (billentyűs hangszerek) és Németh Oszkár (dobok).
A jövőre esedékes nagyszábású koncertre a Fonográf tagjai már elkezdték válogatni a dalokat, amelynek legfontosabb kritériuma, hogy melyek voltak akkoriban a legsikeresebb dalok, és hogy melyeket tudják a zenekar tagjai ma is híven tolmácsolni. Terveik szerint a 2004. június 4-én, a Kisstadionban tartandó koncerttel egy időben a korábbi hat lemezt is kiadják.

forrás: UNO


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.