Felhívás!

droszler | 2004. április 01 11:35:49 | körmendi hírek |
Körmend Város Polgármesteri Hivatala értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Városfejlesztési, Városüzemeltetési, és Környezetvédelmi Iroda 2004. júniusától helyszíni ellenőrzést végez, a szennyvizüket illegálisan a csapadékvíz-elvezető rendszerre csatlakozó ingatlanok rákötéseinek megszüntetése érdekében.

Kérjük azon ingatlan tulajdonosokat, akiknek szennyvize illegálisan a városi csapadékvíz elvezető rendszerre van kötve, hogy haladéktalanul, de legkésőbb a fent megjelölt határidőig intézkedjenek az illegális csatlakozások megszüntetéséről.

Amennyiben az ingatlanuk előtt szennyvízcsatorna-gerinc hálózat nem található, úgy Hivatal ellenőrzi a közmű-pótló műtárgy meglétét, annak megfelelőségét, az ún. 'szippantás' szolgáltatás rendszeres igénybevételét.

Hivatal felhívja a T. Lakosság figyelmét, hogy a szippantás igénybevételéről készült számlák ellenőrzésére is sor kerül, összevetve az időszakosan elhasznált víz mennyiségével.

Kérjük, hogy a folyékony hulladék közszolgáltatás ( szippantás) igénybevétele kizárólag számla ellenében történjen. A számlát a helyszíni ellenőrzés során be kell mutatni.

Intézkedésünk, ellenőrzésünk célja az országos és helyi környezetvédelmi előírások maradéktalan betartatása, a betartás ellenőrzése, a Rába folyó védelme.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük.


Dr. Stankovits György
jegyző


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.