Várható időjárás

droszler | 2004. április 15 16:01:04 | körmendi hírek |
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése az Allianz Hungária Biztosítóval együtt-szövetségben

Érvényességi időszak: 2004. április 16.
Készült: 2004. április 15.

Eleinte túlnyomóan napos idő lesz, majd nyugat felől egyre többfelé megnövekszik a felhőzet. Főleg pénteken napközben többfelé előfordulhat eső, zápor. A délkeleti szél sokfelé megélénkül, holnap helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 14, 16 fok körül alakul.

Kattintson a képere !


Közlekedés és orvosmeteorológiai előrejelzés péntek estig:

ORVOSMETEOROLÓGIA

Csütörtökön frontmentes időre számíthatunk. A sok napsütés, a kellemesen enyhe délutáni órák, a még elég tiszta levegő, a viszonylag enyhe légmozgás ideális körülményeket teremt az erő- és energiagyűjtéshez.
Pénteken hajnaltól melegfront erősödik fölöttünk. A front az ország északi tájain inkább éberséget okoz. A tettrekészség, a gyors reakció válik jellemzővé. A déli tájakon lakó, a légköri változásokra különösen érzékeny társaink azonban inkább tavaszi fáradtságra, esetleg fejfájásra panaszkodhatnak. A nap első felében, az eső érkezése előtt azonban még így is hasznunkra válik a mozgás a szabad levegőn.

KÖZLEKEDÉSMETEOROLÓGIA

Csütörtökön kedvezőek lesznek a közlekedés időjárási feltételei. Pénteken a felhőzet vastagodása rontja a megvilágítási viszonyokat, az eső, záporeső főként nyugaton teszi nedvesség az utakat. A Kisalföldön az erős délkeleti szél nehezíti a kormánytartást.

A LEGALACSONYABB ÉJSZAKAI HŐMÉRSÉKLET: 3, 8 fok között,
A LEGMAGASABB NAPPALI HŐMÉRSÉKLET: 14, 19 fok között várható.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.