Kiállítás a gimnázium galériájában

droszler | 2004. április 18 19:54:30 | kultúra |
Tisztelettel meghívjuk Önt
és Kedves Családját
a körmendi Kölcsey Ferenc Gimnázium
GALÉRIÁJÁBA

JÁMBORI TAMÁS
rajztanár
kiállításának megnyitójára

Időpontja:
2004. április 21. 11 óra

A kiállítást megnyitja kollégája:
SODICS LÁSZLÓ
rajztanár

A kiállítás megtekinthető:
május 11-ig, tanítási napokon 08-16 óráig

1970-ben születtem Szombathelyen. A Somogyi Béla Általános Iskolában, majd a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban tanultam - jelenleg mindkét helyen tanítok -, Sodics László tanítványaként. Őt és a rajzszakköri munkát tartom pályám elindítójaként és legmeghatározóbb elemeként, tanítómként szakmailag és emberileg is.
Biológia-rajz szakos tanári diplomámat a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán szereztem, melyet az informatika szak követett ugyanitt és a Veszprémi Egyetem. Talán ez a két dolog ötvözete, a számítógépes grafika az, mely jelenleg leginkább lefoglal. Sajnos festésre, - bár nagyon szeretem - nem jut idő, alkalmazott grafikával, nyomdai tervezéssel fogllakozom. Munkáim plakátokon, szórólapokon, könyvborítókon és egyéb kiadványokban láthatóak. A Városi Televízióban vágóként működök közre az adások elkészítésében.
Néhány éve fotózok komolyabban. Képeim helyi és megyei lapokban láthatók. Egy ilyen reklámkiadvány számára készítettem - ezen a kiállításon is látható - portrékat, divatfotókat, melyek azóta is rendszeresen megjelennek. Más fotóim nemrégiben láthatóak voltak a várossá avatás 25 éves jubileumi kiállításain, így inkább a műtermi-modellfotókból válogattam a jelenlegi bemutatóra, bízva abban, hogy a diákok érdeklődési köréhez az igazán közel állhat.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.