Magyarországot még meg lehet menteni

droszler | 2004. április 28 19:26:41 | körmendi hírek |
Dr. Hegedűs Lóránt EU-s parlamenti választásról

Április 25-én vasárnap este Dr. Hegedűs Lóránt református püspök, a MIÉP európai parlamenti választási listavezetője tartott előadást a körmendi Városi Színházterem előcsarnokában.
Kattintson a képere !A Himnusz eléneklése után Szabadi István református lelkész köszöntötte a vendégeket és a megjelent érdeklődőket, majd Hegedűs Zsuzsanna énekművész éneklését követően Dr. Hegedűs Lóránt tartotta meg előadását a hazánk EU csatlakozásáról.
"Már csak egy Isten menthet meg bennünket" - idézte Martin Heideggert. Egy új történelmi korszak indulása dől most el az EU kibővülésével és a globális világdiktatúra pénzügyi hatalmának növekedésével. Sajnos a liberálisok nem akarják az EU alkotmányának előszavában szerepeltetni Isten nevét és a keresztyén értékeket. Ezek nélkül viszont az EU alapdokumentuma az emberekben való bizalomra épül, pedig épp az volna a fontos, hogy ne az önszerető emberekben bízzunk, hanem inkább az emberré váló Jézusban higgyünk. Isten helyett az emberben bízni a legnagyobb őrültség. A XXI. század emberének halálos problémái vannak; percenként 15 ember hal éhen, közeledik az energia krízis és sok más végzetes veszély.
A világot a szabadkőműves pénzdiktatúra globális hatalma befolyásolja, melynek központja a chichagoi szabadkőműves páholy. Az amerikai gazdaság mára elérte teljesítőképessége határait, miközben tönkre ment bele a Föld. Ez senkit sem érdekel a világhatalmak vezető politikusai közül, hiszen még ebben a helyzetben is a gazdasági növekedés a lényeges. Az USA gazdasága halálosan kimerült, ezért kell most az olcsó munkaerő és az új piac. Az USA megteremtette a maga adóparadicsomait, például a Kajmán-szigeteken 14 km2-en 14 ezer ember él, de 551 világbank található itt. A globális pénzügyi hatalom aztán lefizetéssel elintézi, hogy ki legyen az amerikai, angol vagy a japán elnök, vagy például hazánk esetében azt, hogy melyik párt kerüljön kormányra. Ez a gazdasági diktatúra a médián keresztül hirdeti ideológiáját, csak egy szűk rétege a sajtónak nincs még a kezükben. Európában a politikai életet a chichagoi páholy két szerve, a párizsi és a londoni szabadkőműves páholy határozza meg, az ő tagjaik közül kerülnek ki földrészünk vezető politikusai. Az előző parlamenti választásokon azért csalták ki a MIÉP-et, és a FIDESZ azért nyelte le a KDNP-t és a FKGP-t, hogy ne legyenek igazán hívő képviselők a magyar Országházban. Az MSZP hívő tagozata olyan, mintha valaki fából akarna vaskarikát csinálni. A csatlakozási feltételek kidolgozásában mindkét nagy párt (FIDESZ 75%, MSZP25%) részt vett. Mindössze 25%-os mezőgazdasági támogatást sikerült elérni a tárgyalásokon. Három év múlva kivásárolják a külföldiek a földet alólunk, Tom Lantos már bejelentette igényét a Zsámbéki-medencére, ahová egy új Szilícium-völgyet akar. A különbség "mindössze" annyi a Szilícium-völgy az amerikaiaké, ez pedig nem lenne a miénk. A Balatont addig hagyják kiszáradni, amíg a parti telkeket olcsón meg tudják vásárolni a mostani tulajdonosoktól. Vége lesz a független magyar állami létnek, iparnak, mezőgazdaságnak, az egy párti diktatúra helyett két párti demokratúra lesz hatalmon addig, míg a globális pénzdiktatúra uralkodhat hazánkban. Ha a választók június 13-án nem független jelöltekre szavaznak, Isten sem menti meg ezt az országot. Dr. Hegedűs Lóránt a MIÉP független jelöltjeként arra kéri a választópolgárokat, hogy aki azt szeretné, hogy ebben az istentelenségben egy püspök képviselje a magyarság és a keresztyénség ügyét, az szavazzon rá. A sikerhez arra is szükség van, hogy a legnagyobb párt, az "urnakerülők pártjának tagjai" is végre elmenjenek szavazni. Aki otthon marad, utána magára vessen, hogy szolgaságba lehetett hajtani az országot. Magyarországot még meg lehet menteni, és meg kell menteni!

A rendezvény Hegedűs Zsuzsanna énekével és a Szózat eléneklésével ért véget.

Csihar Tamás
Rábavidék


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.