Ismét PRince Award

droszler | 2004. április 30 12:13:39 | körmendi hírek |
2004. október 1-jén ismét megrendezésre kerül a PRinceAward Nemzetközi Public Relations Film, Videó és Multimédia Fesztivál.
Az "Alapítvány a PR Fejlesztéséért" (APRF) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) gondozásában, a Momentum Hungary szervezésében 4. alkalommal kerül megrendezésre a nemzetközi megmérettetés.


Az elmúlt években jelentős változásokon ment keresztül a public relations szakma. Ma már egyértelmű, hogy egy szervezet kommunikációjában jelentős szerepet játszik vállalati weboldala, sajtókapcsolataiban segítségére van az online alapú sajtószoba, a hatékony belső kommunikációt pedig intranet oldalak segítségével valósíthatja meg. Szintén egyre többször találkozhatunk CD alapú multimédiás kiadványokkal, melyek ugyancsak a public relations eszköztárát bővíthetik. Ezen megoldásokat főként nem public relations ismérvek alapján díjazták a különböző megmérettetések. A PRince Award ebből a szempontból arra is keresi a választ, hogy miként lehet az új technológiák vívmányait a public relations szolgálatába állítani.

A Fesztivál zsűrijének örökös tagjai: Michel Dumas (Kanada) zsűrielnök, Anthony Murdoch (Svájc), valamint az IPRA (Nemzetközi Public Relations Szövetség), a CERP (Public Relations Európai Konföderációja), a CERP Europartners (Európai PR Tanácsadók Szövetsége), az ICCO (PR ügynökségek és Tanácsadó Szervezetek Nemzetközi Szövetsége), az IPR UK (Angol PR Intézet) és a PR Global Alliance képviselői.

További két főt (egy filmesztétát/filmrendezőt és egy filmes/pr-szakembert) ad Magyarország, mint a Fesztivált rendező ország.

További információ: www.princeaward.hu

[Médiainfó - www.mediainfo.hu]


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.