Pályázat, önkormányzati ingatlan értékesítése

droszler | 2004. május 07 13:59:05 | körmendi hírek |
PÁLYÁZATI KIÍRÁS


Körmend Város Önkormányzata az Önkormányzati vagyontárgyak értékesítésről, hasznosításáról szóló 39/2003. (XII.31.) számú rendelete alapján a következő pályázati felhívást teszi közzé:

1. A pályázatot kiíró neve, székhelye: Körmend Város Önkormányzata
9900 Körmend, Szabadság tér 7.
2. Pályázat célja: önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése
3. A pályázat jellege: a pályázat nyilvános.
4. Pályázat tárgya: a körmendi ingatlan nyilvántartásban 352/4 helyrajzi szám alatt felvett, 3318 m2 nagyságú, épület és udvar megnevezésű, belterületi, ipari-gazdasági övezetben húzódó, természetben a Körmend, Thököly u. 52. szám alatt található Körmend Város Önkormányzatának tulajdonát képező ingatlan értékesítése. Az ingatlan tehermentes. Az ingatlanra jelenleg nincs elfogadott, érvényes rendezési terv hatályban.
5. Az ajánlatok benyújtásának helye: Körmend Város Polgármesteri Hivatala 105-ös iroda.
6. Az ajánlatok benyújtásának módja: az ajánlatokat zárt borítékban, 3 példányban kell benyújtani, melyből egy példányt minden oldalát aláírva és "eredeti" megjelöléssel kell ellátni. A borítékon csak a következő szerepeljen: "Ajánlat a 352/4 helyrajzi számú ingatlan értékesítésére". A boríték semmilyen utalást ne tartalmazzon az ajánlattevő személyére vonatkozólag!
7. Az ajánlat minimális tartalmi elemi a következők:

- A pályázati feltételek elfogadásáról szóló ajánlattevői nyilatkozat,
- Az ajánlattevő által vállalt szolgáltatásokról, kötelezettségekről szóló nyilatkozat,
- Az ajánlattevő ajánlata a vételár összegére vonatkozóan,
- Az ajánlattevő nyilatkozata az ajánlati kötöttség elfogadására vonatkozóan.

8. Az ajánlatok benyújtásának, és nyilvános bontásának határideje: 2004. május 24. 10.00h. Ezzel egyidőben kerül sor az ajánlatok bontására is az 5. pontban meghatározott helyen.
9. Az ajánlati kötöttség minimális időtartama: a pályázó ajánlatához 60 napig kötve van. Az ajánlati kötöttség az ajánlatok benyújtására nyitva álló határidő lejártakor kezdődik.
10. A pályázati eljárásra vonatkozóan további információ szerezhető: Körmend Város Polgármesteri Hivatala, Dr. Stepics Anita titkárságvezetőnél, illetve a 94/594-454-es telefonszám 16-os mellékén.
11. Pályázati biztosíték: a kiíró nem kér pályázati biztosítékot az ajánlatok benyújtása során.
12. Pályázatok elbírálása: a benyújtott pályázatokat Körmend Város Önkormányzata Képviselő-testülete az ajánlattételi határidő lejártától számított 30 napon belül bírálja el.
13. Egyéb információ: Az ingatlan igény szerint a kiíróval egyeztetett időpontban a helyszínen megtekinthető.
A pályázati kiírás 2004. május 7-én a Polgármesteri hivatal hirdetőtábláján, a Városi Televízióban és Képújságban, illetve a Körmendi Híradó 2004. május 13-i számában kerül meghirdetésre.



Körmend, 2004. május 7.
Bebes István
polgármester


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.