Felavatták a "műanyag-üzemet"

droszler | 2004. május 19 18:56:12 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !Május 19-én avatták fel a székesfehérvári székhelyű Karsai Műanyagtechnika Holding Rt. körmendi üzemét, mely a Karsai Alba Kft. működtetésében néhány hónappal ezelőtt kezdte meg gyógyszeripari csomagolóanyagok gyártását városunkban.
Karsai Béla, az Rt. elnöke az ünnepi avatást megelőzően egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 380 millió forintos beruházást Körmend kedvező földrajzi fekvése miatt valósították meg városunkban, mely a továbbiakban lehetőséget ad arra, hogy erősítsék, illetve kibővítsék nyugat-európai kapcsolataikat, és csökkentsék logisztikai költségeiket.
"Balsai István, Székesfehérvár korábbi polgármestere, jelenlegi országgyűlési képviselő hívta fel a cégünk vezetőinek figyelmét Körmendre, mely várossal korábban is volt már kapcsolatunk, hiszen az Egis Gyógyszergyár több mint tíz éve a megrendelőink közé tartozik"- mondta a vezető, aki bizakodva tekint a jövőbe. Kiemelte, hogy az üzem jelenleg 25 személyt foglalkoztat, de a közeljövőben tervezik, hogy újabb munkásokat is felvesznek, kiknek elsősorban műanyagfeldolgozással, fémforgácsolással vagy szerszámgyártással kapcsolatos szakmai képesítésekkel kell rendelkezniük.

Tóth Judit


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.