Schmitt Pál Szombathelyen kampányolt

droszler | 2004. május 20 10:49:59 | Választás 2004 |
Az Európa parlamenti választásokra már szervezettségben is utolérte riválisát a Fidesz?Magyar Polgári Szövetség, mondta a párt listavezetője Szombathelyen. Schmitt Pál elmondta: Minden együtt van ahhoz, hogy csapata sikeresen szerepeljen a voksoláson, melyen reményei szerint a szavazók legalább 60%-a részt vesz majd.

Sokan zavarták, és sokan hallgatták annak idején. A Fidesz Szabad Európa Listáján olyanok vannak, akik annak idején a Szabad Európa Rádión az igaz híreket hallgatták - utalt a polgári szövetség listanevének választására Schmitt Pál, aki bizakodó a listán szereplők választási esélyével kapcsolatban.

Schmitt Pál alelnök, Fidesz?MPSZ, a Szabad Európa Lista vezetője

"Megkockáztatom, hogy szervezettségben alulmaradtunk idáig politikai riválisainkkal szemben. Nos, most úgy érezzük, hogy szervezettségben, fegyelemben, választási részvételi akarásban, szolidaritásban most már föl fogjuk tudni venni a versenyt."

Optimista véleményét Schmitt Pál azzal támasztotta alá, hogy ma már új székházban, új struktúrában dolgoznak, taglétszámuk 20 ezerrel nőtt, 11 500 polgári kör áll mögöttük, és különböző tagozatokat hoztak létre, melyek közül a nyugdíjas tagozat elnöke szintén jelen volt Szombathelyen. Aszódi Pál elmondta, hogy komoly elvárásaik vannak a kormánnyal szemben.

Aszódi Pál, a Fidesz?MPSZ Nyugdíjas Tagozatának elnöke

"Legalább az Európa Tanácsnak a nyílt koordinációs módszerében lefektetett elveit tegye magáévá, és azt az ollót feltétlen szűkítse, ami a tagországok nyugdíjasainak átlaga, és a mi nyugdíjunk átlaga között van."

Ma alig ötödét kapja a legtöbb magyar nyugdíjas annak a pénznek, ami az Uniós átlag. Emellett szeretnék elérni azt, hogy minden nyugdíjas ingyen használhassa az autópályákat.

Németh Zsolt


Forrás: Pro-28 Stúdió


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.