Gospel koncert a sportcsarnokban

droszler | 2004. május 25 16:36:51 | körmendi hírek |
Május 22-én este a szombathelyi Colonel Team együttes adott gospel koncertet a körmendi Városi Sportcsarnokban.

A rendezvényre a szépszámú közönség Vas megye különböző településeiről érkezett, főként azokból a városokból és falvakból, ahol a Hit Gyülekezetének helyi csoportjai vannak.
Dobos Attila, a körmendi gyülekezet képviselője elmondta, hogy az együttesnek most jelent meg első albuma, épp ezért örömmel fogadták el a körmendi meghívást. A koncert első része egy hosszabb rendezvénysorozatnak, hétfő esténként 18 órától bibliaiskola indul a könyvtár olvasótermében, Körmenden fog szerepelni Bayer Friderika és az ex-Gangsta Lorry B. A Hit hét megtartása is az idén nyár tervei között szerepel. Ezzel a rendezvénnyel sem "tagtoborzás" a célja a gyülekezetnek, hanem hogy hirdessék Isten igéjét, népszerűsítsék a Bibliát, és hogy az életükben tapasztalt jó bizonyságot megoszthassák más emberekkel.
Végezetül Dobos Attila lapunkon keresztül is köszönetet mondott a Somogyi Béla Általános Iskola vezetőségének, amiért lehetővé tették számukra, hogy a sportcsarnokot bérelhessék, és hogy segítőkészen álltak a kezdeményezés mellé.

csété
Rábavidék


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.