Jól vizsgáztak a rendészek

droszler | 2004. július 08 14:02:35 | körmendi hírek |
A napokban lezajlott záróvizsgával véget ért a képzés a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Körmendi Rendészeti Szakközépiskolába beiskolázott hallgatói számára.

Az idei tanévben a nyírbátori igazgatóságról száznyolcvan hivatásos állományú határőr vett részt a távoktatásos határrendészeti képzésben. A csoport egyik fele a nyári vizsgaidőszakban tette le vizsgáit, a többi októberben ad számot felkészültségéről.
A mostani, bizottság előtt tett szóbeli vizsgát megelőzte egy írásbeli és gyakorlatban történt számonkérés. A négyfős vizsgabizottság (Dávid Károly dandártóbornok, orosházi határőrigazgató, Cseresznye Gyula alezredes, a szakközépiskola osztályvezetője, Makay Csaba alezredes, a nyírbátori igazgatóság osztályvezetője, Kiss Tibor őrnagy, tanár) a határőrizeti, határforgalmi és rendészeti szakterületeken szerzett ismeretekről számoltatta be a hallgatókat.

Nyolcvankilenc nyírbátori
A most végzett nyolcvankilenc nyírbátori határőr eredményes évet tudhat maga mögött; mindegyikük sikeres vizsgával fejezte be tanulmányait. Kimagasló eredményt ért el Treszkai Imre főtörzsőrmester, szépen teljesített Székely Csaba őrmester, Márta Szabolcs főtörzsőrmester, Fásy Gyula törzsőrmester.

Forrás: Kelet-Magyarország

Nyírbátor (J. J.)


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.