Körmendi fesztivál a flaszteron

droszler | 2004. július 19 10:15:13 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !Országos szintű rendezvény
Kacskó Csaba és Horváth Károly még januárban kezdte szervezni az immár hetedik Flaszter Fesztivált. Mint azt Hege (Hegedüs László), a rendezvény műsorvezetője az éjszakai Unique koncert előtt megállapította, a hosszú szervezőmunka eredménye aztán egyetlen nap alatt megvalósul, de végignézve az önfeledten szórakozó közönségen elmondható: megérte.
Az idén július 17-én a hagyományokhoz híven kosárlabda mérkőzésekkel kezdődtek a programok a Spar áruház parkolójában felállított palánknál. (Eredetileg az első Flaszter Fesztivál e palánk avatása kapcsán szerveződött) Most tíz csapat vállalta a megmérettetést e szép nyári délelőttön. Délután 3 órakor a szombathelyi "Az orr" nevű rock együttes indította a fellépők sorát. Őket a zalaegerszegi "Nemérdekes" együttes követte lendületes ska stílusú zenéjével. Elmaradhatatlan az egyik közönség kedvenc, Zsoldos Zoltán (Báró) és zenésztársainak fellépése. Koncertjük után kezdődött a helyi Megastar vetélkedő, a győztesek (Hajnalka és Krisztián) aztán éjszaka még egyszer, a több ezres tömeg előtt elénekelhették Cserháti Zsuzsa és Horváth Charlie Száguldás, Porsche, szerelem című örökzöld slágerét. Hege és műsorvezető társa,Kattintson a képere ! Horváth György volt kénytelen sokszor saját énekes karaoke számokkal húzni az időt a rendezvényre késve érkező Nox együttes szerepléséig. Koncertjük után indián meditációs zene következett Ecuadorból és az ugyancsak elmaradhatatlan Varnyú Country Szombathelyről. Unique-ék műsorát követően tűzijáték jelezte az éjszakával dacoló gyermekseregnek a hazaindulás időpontját, a felnőtteknek pedig az éjjel 2-ig tartó utcabál kezdetét, melyen először a Latin Combo együttes, majd a zalaegerszegi Version zenélt.
Ugyancsak Hege állapította meg találóan még az est folyamán, hogy mára a fesztivál országos szintű rendezvénnyé nőtte ki magát. A színvonalas programot többek között Körmend Város Önkormányzatának Kulturális, Turisztikai és Sport Bizottsága is támogatta.

cst
Rábavidék

Fotó: Jámbori Tamás

További képek a Képgalériában >>1<< >>2<<


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.