A térség fejlesztésén munkálkodik

gangura | 2002. augusztus 27 19:43:50 | körmendi hírek |
Már az országgyűlési választások első fordulója után nagy valószínűséggel lehetett arra számítani, hogy a FIDESZ megyei listáján második helyet elfoglaló Bebes István ismét parlamenti képviselő lesz. Vas megyében a választók többsége a kormányon lévő pártokra voksolt, ami egyebek mellett azt is jelenheti, hogy elégedettek voltak, a térségben élő és dolgozó országgyűlési képviselők munkájával, tevékenységével.



Mindenekelőtt szeretném megköszönni a választók bizalmát és támogatását. A Vas megyei eredmények egyértelműen bizonyítják, hogy a polgári erők tisztességesen és jó színvonalon végezték el feladataikat. Én mindig bíztam abban, hogy az elvégzett munkát az emberek értékelik, ezért a jövőt illetően most sincsenek fenntartásaim. Ellenzéki képviselőként is van lehetőségem arra, hogy a hely ügyek és a térségben élő emberek szándékainak és akaratának megvalósulását legjobb tudásom szerint elősegítsem. Szeretné, ha azokban a bizottságokban folytathatnám tovább a megkezdett munkát, amelyekben az elmúlt ciklusban is tevékenykedtem. Ezek az Európai Unióhoz való csatlakozást elősegítő pályázatok és projektek koordinálása, valamint a külügyi és a mezőgazdasági bizottságban való részvétel - mondta Bebes István.


A képviselő kiemelte azt is, hogy az elmúlt négy esztendőben szerzett tapasztalatokat is szeretné kamatoztatni , elsősorban a térség további fejlődése érdekében. Ehhez azonban nélkülözhetetlen az itt élő emberekkel való folyamatos kapcsolattartás, ami az elmúlt időszakot is jellemezte. A napirenden lévő ügyek mellett - Körmendet elkerülő útszakasz megépítése, vasúthálózat korszerűsítése, pinkamindszenti határátkelő megnyitása - a város infrastruktúrájának a fejlesztését is szorgalmazni kell. Fontos a csatornahálózat bővítése, az ipari park befejezése, a városkép kialakítása.

Az országgyűlési választások is megmutatták, hogy az emberek jelentős része a polgári erők törekvését támogatja. Helyi szinten is ilyen tapasztalatokat szerezhettünk, ezért a helyhatósági választásokon is az egységes fellépést kell szorgalmaznunk. Ennek érdekében már megtettük az első lépéseket. A körmendieknek is aktív szerepet kell vállalni a település arculatának emberközpontúbb kialakítása érdekében. Várom javaslataikat észrevételeiket, én továbbiakban is a térség és az ország fejlődése érdekében kívánok dolgozni.


RÁBAVIDÉK: vita


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.