"Valamit tenni kellene"

gangura | 2002. augusztus 27 20:34:49 | körmendi hírek |
A Rába-parti a helyzet változatlan



Kora tavasszal készült - a (P)laza albumában szereplő - riogató fotóinknak nem sok eredménye született. Illetve talán mégis. Kikerült két EURO WC a partra, a szemétdomb elé.





A strand melleti szemétdomb természete nem tér el a máshol láthatótól. Rendelkezik bizonyos vonzó képességgel, mármint a többi szemétre. Jön is rendesen.






Meg a guberálók is, akik megfáradván már az itt található széken ki is pihenhetők az álhatatos görnyedésben elszenvedett fáradalmak.
Az albumból tavasszal kimaradt a hivatalos "VÁROSI STRAND", amely lassan évek óta csak nevében él, funkcóját már rég nem tölti be. A májusi képviselő-testületi ülésen elhangzott egy bölcs hozzászólás. "Valamit tenni kellene". Ha a testület tagjai vagy a hivatal illetékesei veszik a fáradságot és bejárják a terepet meghozzák azt a döntést, amit ár néhány éve meg kellett volna hozni. Dózer, markoló, billenőplatós teherautó, és két nap után a Városgondnokság munkatársai fűmaggal vetik be az épületek helyét. A kezdés helyének a Városi Strand keleti végében lévő EURO 2002 WC-t javaslom.
Az ülésen felszólaló képviselő úr mondatát is átfogalmaznám: valamit tegyenek!







Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.