DIÁKPÁLYÁZAT KÍNAI UTAZÁSRA

droszler | 2004. szeptember 02 21:49:58 | kultúra |
Nyári kínai utazás lehetőségére, hirdet pályázatot kizárólag 10-16 év közötti tanulók részére a PANDA Nemzetközi Gyermek Alapítvány és a Soong Ching Ling Magyar Gyermekbarátság Alapítvány.
Mindkettő levélcíme: Budapest, Marót u. 30. 1202. E-mail címük: soong@freestart.hu .
A tíznapos utazásokat a két alapítvány szervezi nemzetközi szerződései alapján.
Az indulás időpontjai: 2005 június közepén, és július elején, repülőjárattól függően.
Helye: Pekingbe és környékére, (Kínai Nagyfal, Tiltott Város, Császár Nyári Palotája, Ég és Föld Temploma, stb.) Mindkét csoport ellátogat Kína egy másik városába is, ahol a gyerekek fellépésen vesznek részt, és a helyi nevezetességekkel ismerkednek.
Az utazók Kínában teljes ellátást kapnak (kollégiumi vagy szállodai elhelyezést, napi háromszori bőséges étkezést, külön autóbuszt, programokat, belépőket, stb.). Részvételi költség: repülőjegy + 90 ezer forint.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:

1. KORHATÁR Kizárólag azok jelentkezhetnek, akik 2004. október 28-ig betöltik a 10. életévüket, illetve akik még nem 16 évesek.

2. LÉTSZÁM Egy vagy két fős, jelentkezéseket várunk. (Kivételes esetben, nagyobb létszámú 3-5 fős csoport utazását is engedélyezheti a közös Kuratórium.)

3. MŰSORSZÁM Minimum 1,5 maximum 5 perc bemutatható ami magyar nyelvtudás nélkül is megérthető és sikerre számíthat.Lehet bármilyen tánc, hangszeres műsorszám, bűvészkedés, pantomim, báb, torna, bohócjelenet, zsonglőr szám, stb., Kivételt képez a zongora és minden olyan produkció, aminek felszerelése a repülőn nem, vagy nehezen szállítható. Egy pályázó a zsűri előtt csak egy műsorszámban szerepelhet!

4. BEMUTATKOZÓ LEVÉL Kérjük leírni a pályázó(k) nevét, pontos születési dátumát, lakcímét, e-mail címét, mobil telefonszámát, valamint, hogy milyen műsorszámmal szerepelne Kínában (pl.: trombita szóló), és az eddig elért kimagasló eredményeit. A bemutatkozó levél csak akkor érvényes, ha szülő, vagy gondviselő, vagy pedagógus látta, és ezt aláírásával, vagy e-mail esetén telefon számával, vagy más elérhetőségével erősíti meg. Ha e-mailon egy héten belül nem jön meg a visszaigazolás, kérjük az alapítványnál a 06-20/331-7896 telefonszámot felhívni szíveskedjenek.

5. VÁLASZBORÍTÉK A pályázathoz (amennyiben nem e-mailon kéri az értesítéseket) csatolni kell 3 saját névre megcímzett és bélyeggel ellátott válaszborítékot.

6. BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2004. október 15.

A pályázók szüleit (tanárait) meghívja egy magyar gyermek csoport kínai útjának video-bemutatójára Budapestre, ahol a megjelentek tájékoztatást kapnak a 2004-es kínai útazás részleteiről és a "KI MIT TUD?" szabályairól. Az Alapítvány Kuratóriuma ezután döntést hoz a következő év január végéig; az utazók személyéről és a tartalékokról, amiről írásban értesítést küld. A sikeres pályázók 2005. februárjában hétvégi felkészítő táborban vesznek részt, majd nyilvános gálaműsoron mutatkoznak be magyar színpadon.

Pályázati cím: Panda Alapítvány Budapest, Marót u. 30. 1202
E-mail: soong@freestart.hu

SOONG CHING LING MAGYAR GYERMEKBARÁTSÁG ALAPÍTVÁNY
PANDA NEMZETKÖZI GYERMEK ALAPÍTVÁNY

Udvari Gábor
Soong Ching Ling
Magyar Gyermekbarátság Alapítvány
igazgatója
06-20/331-7896


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.