Kölcseys értesítő

droszler | 2004. szeptember 27 11:42:18 | körmendi hírek |
Papp Zoltánné és Mészáros Árpád szerkesztésében jelent meg a körmendi Kölcsey Utcai Általános Iskola és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény Értesítõje az elmúlt tanévrõl.


Az elõszóban az iskola mai kornak szóló üzenetérõl Havasi Károlyné, az iskola nyugdíjas tanárnõje a következõket jegyzi meg:
„Az üzenet elõször: a tanulás, majd a lelkiismeretes oktató-nevelõ munka.”

A könyv lapjai ennek a folyamatnak eredményeirõl, az intézményben folyó munka mindennapjairól számolnak be. Mészáros Árpád iskolaigazgató Számadás címû írása részletesen közli az elmúlt tanév fõbb történéseit, amiket aztán az eseménynaptár részletes, hónapokra bontott ismertetésével egészít ki. Ezután a szakmai munkaközösségek beszámolói következnek, majd az alapfokú mûvészetoktatás éves programjairól következik összefoglaló. A hagyományokhoz híven a mostani Értesítõben is olvasni való található többek között a diákönkormányzat, a szülõi szervezet, a Pedagógus Szakszervezet munkájáról, az iskolai hitoktatásról, az iskolai alapítványok tevékenységérõl.

Ez a tanév is gazdag volt a diákok számára rendezett programokban, rövid írások elevenítik fel az eseményeket. Természetesen a tanulmányi és sport eredmények is megtalálhatók a kiadványban, amelyet a tanulók munkái és a melléklet tesz még szemléletesebbé.

Cst
Rábavidék


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.