Olcsai értesítő

droszler | 2004. szeptember 27 16:17:42 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !Bencsikné Boros Rózsa, Dankovics Éva, Kovácsné Gueth Ibolya, Németh Katalin, Põdör Andrea, Sándor Zoltán és Tutkovicsné Kardos Nóra szerkesztésében jelent meg az Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola Értesítõje az elmúlt tanévrõl.

Az elõszóban Bebes István polgármester arról is ír, hogy "Kik a tiszteletre méltóbbak? A tanító, vagy a tanítvány? Talán nem is fontos a válasz a kérdésre. Valamennyien tudjuk, mind a kudarc, mind az eredmény közös munka gyümölcse."

A könyv lapjai ennek a folyamatnak eredményeirõl, az intézményben folyó munka mindennapjairól számolnak be bemutatva az iskola mai helyzetét, az itt mûködõ és az intézményhez kötõdõ szervezeteket.
A hagyományokhoz híven a mostani Értesítõben is olvasni való található többek között a diákönkormányzatról, a szülõi szervezetrõl, az iskolai hitoktatásról.

Ez a tanév is gazdag volt a diákok számára rendezett programokban, rövid írások elevenítik fel az eseményeket. Természetesen a tanulmányi és sport eredmények is megtalálhatók a kiadványban, amelyet a tanulók munkái és a melléklet tesz még szemléletesebbé.


Fotó: Wolf Ferenc (2004-es Olcsai-s Kulturális Bemutató Képgaléria itt elérhetõ)


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.