Boom-Bap Hip-Hop Night

droszler | 2005. február 06 09:22:28 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Nagyításhoz klikk a képre


Boom-Bap (Original Rap)


A Boom-Bap egy független, körmendi fiatalok által kezdeményezett partisorozat amely 2005 február 18-án indúl útjára 21 órai kezdettel..
Az érdeklõdõk a Caffé & Club Ma Chérie kellemes légkörét kiélvezve adhatják át magukat a Hip-Hop zene ritmusainak. A szervezõk szívesen látnak mindenkit, hiszen az esték folyamán nem csak a rap zene kedvelõi találnak maguknak kedvükre való muzsikát, mivel felcsendülnek Jazz, Soul, Reggae, Dancehall örökzöldek, sõt az elektronikus zene hívei is a táncparkettre lopózhatnak kedvenc slágereik hallatán.
Azonban az eklektikus zenei látásmód ellenére a zenei felelõsök elsõsorban a Hip-Hop zenét pörgetik a partikon, bár e stíluson belül az absztrakt hip-hoptól a rádióból jól ismert slágerekig minden megtalálható a palettán.
A rendezvény kéthetente kínál szórakozási lehetõséget a fiataloknak és idõseknek egyaránt. A programok egyre színesebbek és nívósabbá válnak amikrõl a fellépõk, dj-k és táncosok exluzív mûsora fog gondoskodni. 18-án Töcök és Deev gondoskodik a zenei aláfestésrõl. Hamarossan megtekinthetõ lesz a Boom-Bap weboldala ahol mindíg friss információhoz juthatnak a látogatók, interjúkat olvashatnak, valamint megtekinthetik a rendezvényeken készûlt fotókat és a közeljövõben érkezõ fellépõk promóciós anyagához is hozzájuthatnak.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.