Boom-Bap Original Rap

droszler | 2005. február 25 08:02:07 | körmendi hírek |
A Boom-Bap névre hallgató, elsõsorban a hip-hop zene kedvelõinek indított party sorozat második állomásához érkezett. Az elsõ alkalomhoz hasonlóan, Március 11-én ( 21:00 ) is a Caffé&Club Ma Chérie ad teret a szórakozni vágyóknak, ahol a belépés díjtalan. A fülbemászó ütemekért újfent Töcök és Deev vádolható, akik mindent elkövetnek, hogy a hölgyek hátsója ne a széket melegítse, hanem a táncparkett elengedhetetlen vizuális elemeként funkcionáljon. Aki azonban nem éri be a gyengébbik nem csendes szemlélésével azok nyugodtan elereszthetik magukat a finomabbnál finomabb amerikai, jamaikai, brit, francia és nem utolsó sorban magyar ritmusok hallatán. A megjelenés nem kötelezõ, viszont ajánlott. Ha valaki mégis Körmend hideg utcáit vagy a kispárnáját választja március 11-én, az elmaradását bepótolhatja.

Kattintson a képere !

Április elsején pénteken a színház elõcsarnokban, ahol a harmadik Boom-Bap esemény szem és fültanúja lehet. Nem, ez nem áprilisi tréfa, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy a fellépõk sorát nem kisebb nevek gazdagítják, mint Artoscsabi a magyar underground hip-hop zene legtapasztaltabb aktív elõadója, A SRÁCOK, akik Magyarország elsõ absztrakt hip-hop együtteseként vonultak be a köztudatba valamint Fõnix és Mk, akik a Wrath label háza tájáról érkeznek és a feltörekvõ generáció legígéretesebb képviselõi. És ha már a Wrath szóba került akkor elárulhatjuk, hogy az elõadók Cafgut – Vektor címû lemeze bemutatójának apropójából látogatnak el városunkba. A körmendi közönségnek ismerõsen csenghet a Krayzee Kuts Dj Team neve, hiszen õk már szórakoztatták a helyi fiatalságot.
Reméljük mindenki készen áll az egyre gyakoribbá váló péntekesti seggrázásokra, a csöpögõ ritmusokra, a jó társaságra és nem utolsó sorban az igényes zenékre. Tudat alatt már mindenkiben megfogant az igenleges válasz, hamarosan az elhatározás tettlegességgé fajulhat és Március 11-én együtt, skandáljuk a jelszót: BOOM-BAP! ORIGINAL RAP!


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.